Coaching voor vrouwen

Wil je naar aanleiding van het lezen van mijn blogs graag persoonlijk contact of een gesprek? Dit is mogelijk, ik begeleid jou graag in jouw proces. Ik wil je inspireren om jouw eigen pad te volgen, dat je mag zijn wie jij bent! Samen kijken we naar jouw persoonlijke situatie. We zoeken de weg naar jouw hart, naar wat jij nu echt wilt en wat jou nu echt gelukkig maakt.

Daarnaast brengen we jouw denkbeelden en patronen in kaart waarom je (zo lang) in de kast hebt gezeten of nog zit. Door hiermee aan de slag te gaan ontdekt je wie je nu precies bent en hoe je zelf je leven (verder) wilt indelen. Na de begeleiding kun je met liefde en met minder oordeel naar jezelf en je gedachten en verlangens kijken.

Kennismaken is fijn! Maak een afspraak voor een gratis eerste consult. Hierna kun je beslissen of je samen met mij wilt werken. Dit kan ook anoniem!

Voor wie?

Mijn begeleiding is er voor alle vrouwen die op vrouwen vallen maar ook voor vrouwen die twijfelen of ze op vrouwen vallen of vrouwen die door het lezen van mijn verhaal geïnspireerd zijn om hun hart te volgen op een andere manier.

De redenen dat vrouwen bij mij willen komen zijn heel divers. Sommige vrouwen hebben een duidelijke hulpvraag en willen bijvoorbeeld hulp bij het uit de kast komen voor de omgeving, ze willen weten hoe ik mijn coming out heb beleefd en willen inspiratie hiervoor opdoen. Een andere vrouw twijfelt of ze uberhaupt wel op vrouwen valt en weet zich geen raad met deze gevoelens. En een ander vrouw is er net achter gekomen dat zij verliefd is op haar vrouwelijke collega en durft er met niemand over te praten. In welk stadium je ook bent in je proces, je bent altijd welkom!

De coaching is erop gericht om, ongeacht of je wel of niet uit de kast komt, met meer liefde en zonder oordeel naar jezelf te leren kijken. Hierdoor is dit traject ook geschikt voor vrouwen die op andere wijzen worstelen met hun identiteit of voor vrouwen die dit graag zouden willen leren.

Waar?

Ik werk vanuit Enschede. Wanneer je verder weg woont kunnen de consulten ook prima via skype of per telefoon. Wanneer je graag buiten bent en wandelt kunnen we afspreken op een buitenlocatie in de buurt van Enschede. Voor sommige vrouwen is het fijner om te lopen en vooruit te kijken dan letterlijk op een stoel tegenover mij te zitten.

Tarieven

De coachingsbehoeften van vrouwen is verschillend. De ene vrouw heeft graag een aantal lange consulten en de ander liever wat meer korte consulten. Daarom bied Vrouw uit de kast diverse soorten consulten aan. Na het gratis telefonische kennismakingsconsult starten we met een eerste consult. Ik neem in dit consult uitgebreid de tijd. Hierna kun je kiezen uit verschillende consulten of voor een coachingstraject.

Consult Duur Tarieven
Kennismakings consult (telefonisch) 30 minuten Gratis
1e consult 1,5 - 2 uur € 125,-
Standaard consult 1 uur € 90,-
Lang consult 1,5 uur € 125,-
Telefonisch overleg 30 minuten € 45,-
Coachingstraject A 5 uur € 425,-
Coachingstraject B 7 uur € 595,-
Coachingstraject C 10 uur € 855,-

Prijzen zijn voor particulieren incl. btw en excl. evt. reiskosten.

Coachingstrajecten

Na het eerste consult kun je kiezen voor een coachingstraject. Bij het coachingstraject kun je de uren flexibel indelen en je ontvangt korting. De verdeling van de uren beslis je helemaal zelf. Het kan betekenen dat je het onderverdeeld in een aantal consulten, maar je kunt het ook gebruiken als dagdelen of als een combinatie van consulten en telefonische overleggen. Veel vrouwen vinden het fijn om bij belangrijke beslissingen of op andere speciale momenten even kort telefonisch te overleggen, veel is mogelijk!