Gratis consult t.w.v. € 45,-

Wil je leren je hart te volgen, met liefde naar jezelf te kijken of heb je vragen over jouw geaardheid?  Maak dan kennis met mij tijdens het gratis telefonisch kennismakingsconsult van 30 minuten. Tijdens deze gratis intake krijg ik een korte kijk in jouw situatie en kan ik je vertellen wat ik precies voor je kan betekenen. Hierna beslis jij of mijn begeleiding is wat jij op dit moment nodig hebt. In een vervolgconsult zullen we verder ingaan op jouw situatie en vanuit daar zal ik ingaan op jouw hulpvraag. Meer informatie over de manier van coachen vind je hier.

Wanneer je besluit om een vervolgconsult in te plannen zullen we samen kijken welke vorm het meest handig is voor jou. Wanneer je verder weg woont kunnen de consulten ook via skype of telefoon. 


Vul hieronder je gegevens in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op voor het maken van een afspraak voor het gratis telefonisch consult.

 

* Ik begrijp dat het voor sommige vrouwen een hele stap is om contact met mij op te nemen. Wanneer je niet wilt dat ik je mail via het standaard mailadres van vrouwuitdekast.nl kun je dat hier aangeven, kies dan voor "email (onherkenbaar)". Ik mail je dan terug met een emailadres wat niet herleidbaar is naar vrouwuitdekast.nl. Wanneer je kiest voor "email (mag herkenbaar)" zal ik je mailen met het standaard emailadres, deze zul je zien als afzender in je mailbox.