Gratis persoonlijk gesprek t.w.v. € 45,-

Heb je twijfels of vragen over jouw geaardheid? Heb je geen idee wat je aan moet met de gevoelens die je voelt? Wil je leren je hart te volgen en met liefde naar jezelf te kijken? Werken aan jouw persoonlijke coming out plan? Of heb je om andere redenen behoefte aan coaching door mij?

Maak dan kennis met mij tijdens het gratis persoonlijk gesprek van 30 minuten. Tijdens deze telefonische kennismaking krijg ik een korte kijk in jouw situatie en kan ik je vertellen wat ik precies voor je kan betekenen. Hierna beslis jij of mijn begeleiding is wat jij op dit moment nodig hebt. In een vervolgconsult zullen we verder ingaan op jouw situatie en vanuit daar zal ik ingaan op jouw hulpvraag. Meer informatie over de manier van coachen vind je hier.

Wanneer je besluit om een vervolgconsult in te plannen zullen we samen kijken welke vorm het meest handig is voor jou. Een groot aantal van de vrouwen die ik coach wonen niet in de buurt. Zij zijn uiterste tevreden over coaching via telefoon of skype. Ook is het mogelijk om voor een dagdeel coaching te ontvangen hier op locatie.

Welkom in mijn digitale agenda! Hieronder kunt je gemakkelijk een afspraak maken voor een gratis persoonlijke gesprek.

Mijn werkdagen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Geen geschikte datum of tijd? Klik dan HIER . Dan zoeken we samen naar een mogelijkheid (lukt altijd!)