Anderen over Vrouw uit de kast

Het doel van mijn blogs is andere vrouwen te bereiken en te laten weten dat ze niet de enige zijn met twijfels over hun geaardheid. Regelmatig krijg ik warme berichtjes van vrouwen die aangeven veel aan mijn blogs en/of begeleiding gehad te hebben en veel herkenning te lezen.

Wat vind jij van Vrouw uit de kast? Geef jouw waardering in sterren en/of laat hieronder een berichtje achter waarom je Vrouw uit de kast zo waardeert. Dat vinden we super leuk!


Met hoeveel sterren waardeer jij Vrouw uit de kast?

Laat hieronder weten met hoeveel roze sterren jij de blogs en het werk van Vrouw uit de kast waardeert. Iedereen kan stemmen, anoniem en zonder dat je je gegevens hoeft achter te laten.

Rating: 4.5294117647059 sterren
34 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Ilona Horsting
4 maanden geleden

Ben een transvrouw en heb inmiddels al je blogs gelezen, ik dacht dat ik een hetero man was maar bleek de afgelopen 12 jaar een lesbische vrouw te zijn. Heb sinds 2 jaar een zalige relatie met een vrouw en veel gebeurtenissen uit jouw blogs zijn mega herkenbaar. Had ook totaal geen ervaring hoe als vrouw met een vrouw om te gaan en intiem te zijn... De zachtheid in een lesbische relatie is verrukkelijk en iets wat ik mijn hele leven gemist heb en ook echt nooit meer zonder kan. Het is heerlijk om je blogs te lezen en ik verheug me nu alweer op de volgende!
Lieve groetjes, Ilona

Marjan Boneschansker
4 maanden geleden

Diana schrijft helder , open en kwetsbaar. heel herkenbaar voor vrouwen die dit ook hebben mee gemaakt.

Raaf
4 maanden geleden

Ik lees je stukjes altijd met plezier en interesse.
Fijne manier van schrijven.
Dank voor het delen

Leidy Huijsmans
4 maanden geleden

Hoi Diana, zeer waardevolle website met goede persoonlijke informatie die echt kan helpen.
Ik ga nog onderzoeken of wij een link oo de website van COC Deventer kunnen plaatsen.
Leidy

Inge
4 maanden geleden

Veel succes met vrouw uit de kast Diana. Ik lees met veel interesse je blogs. Groetjes, Inge

Aukje
4 maanden geleden

Wat een super goede blogs! Ik hoop dat je heel veel vrouwen kan helpen!

Miranda
4 maanden geleden

Ik kijk elke week weer uit naar de blog en nieuwsbrief. Ik herken zoveel in jou verhaal, geeft mij het gevoel dat ik niet de enige was met deze struggel. Kies ik voor het geluk van mijzelf, of voor het geluk van mijn kinderen....zo blij met mijn uiteindelijke keuze, want nu, ben ik gelukkig en zijn mijn kinderen dat ook weer.

Wim van IJzendoorn
5 maanden geleden

Van mij krijg je 5 sterren!!! Ik vond de verhalen mooi en zo herkenbaar!!!

Marga
5 maanden geleden

Het is heel erg herkenbaar.

Tina
5 maanden geleden

Een heel interessante lezing van Diana bijgewoond. Jouw woorden doen mij beseffen dat ik misschien niet veel oordeel over anderen maar wel heel veel over mijzelf. Dank je wel, dit was echt een eye-opener!