Inspiratie lezing

Diana is een enthousiaste, open en gedreven spreker. Ze spreekt als expert over een van de volgende thema's: (ver)oordelen, anders zijn, onafhankelijkheid, vertrouwen of je hart durven volgen. De lezingen zijn interessant, herkenbaar en praktisch toepasbaar voor ieder mens!

Tijdens de inspiratielezingen neemt ze de luisteraar mee in haar verhaal. Diana spreekt openlijk over haar periode in de kast, haar coming out en de periode daarna. Haar verhaal is heftig, open en met een portie gezonde humor. Luisteraars blijven tot aan het einde geboeid luisteren en worden door haar echt aan het denken gezet.

Reactie van een deelnemer:
"Jouw woorden doen mij beseffen dat ik misschien niet veel oordeel over anderen maar wel heel veel over mijzelf. Dank je wel, dit was echt een eye-opener!"

Inspiratielezingen zijn echt een aanrader voor teams die struggelen met roddel en een negatieve werksfeer! Voor bedrijven en instellingen die hun medewerkers met een open blik en zonder oordeel naar cliënten/klanten willen laten kijken en voor bedrijven die willen streven naar een goede diversiteitscultuur.

Neem hier contact op voor meer informatie!

Thema bijeenkomsten

De thema bijeenkomsten zijn interactieve bijeenkomsten waarin Diana een korte overdenking geeft, waarna er op een actieve wijze gesproken, gediscussieerd en gespard kan worden door de aanwezigen. Overdenkingen als "Verander je mindset door simpelweg jezelf te zijn", "Haal het oordeel uit je systeem" en "Alleen afhankelijk van jezelf" zijn veel gekozen thema's. Het is mogelijk om als bedrijf zelf een thema aan te dragen.

Ook erg geschikt voor werkbesprekingen en vrouwengroepen!

Verdieping voor (zorg)professionals

o.a. Huisartsen, psychologen, praktijkondersteuners en coaches

Voor zorgprofessionals geeft Diana bijeenkomsten waarin de professionals inzichten krijgen in het proces van coming out in een heterohuwelijk en coming out op latere leeftijd. Diana geeft inzicht in dit proces en in de zo belangrijke waarom-vraag. Hierdoor krijgen de professionals een beter beeld van de vrouwen met deze hulpvraag en kunnen zij deze hulpvraag sneller signaleren en beter begeleiden.

Voorlichting

Veel vrouwen weten eigenlijk wel dat ze op vrouwen vallen maar durven daar niet voor uit te komen. Diana is ervan overtuigd dat wanneer er goede voorlichting is, de jongeren bewuster zijn van wat (ver)oordelen doet en er maatschappij breed draagvlak is, er veel minder vrouwen lang in de kast hoeven te zitten. Diana geeft voorlichtingsbijeenkomsten voor jongeren, studenten, hun ouders en docenten. Bewustzijn en het normaliseren van anders zijn begint in de opvoeding!

In de voorlichting voor ouders spreekt Diana over hoe ouders en docenten ervoor kunnen zorgen dat ze zelf minder denken in oordeel en open staan voor anders zijn. Wanneer ze dit zelf voorleven zullen hun kinderen volgen!

Deze lezing is uitermate geschikt voor basisscholen, middelbare scholen en mbo/hbo/wo instellingen.