Diana in het kort:

Ik ben een vrouw net zoals jij! Een vrouw die jaren heeft geworsteld met haar identiteit. Ik ben Diana (1984) en van oorsprong hbo-verpleegkundige. Sinds 2009 coach ik als speurhondeninstructeur mensen met honden die recreatief willen leren speuren. Vanaf 2019 ben ik werkzaam als coach voor vrouwen die twijfelen over hun geaardheid. Naast mijn eigen werk- en praktijkervaring heb ik de opleiding tot acceptance and commitment therapeut gedaan en maak ik gebruik van geweldloos communiceren. Ik volg op dit moment de opleiding familieopstellingen, gezien de redenen van in de kast blijven zitten vaak terug gaan naar het gezin van herkomst.

Naast de coaching geef ik lezingen over thema's oordelen, acceptatie en anders zijn. Dit doe ik allemaal met veel passie en plezier! Ook ben ik moeder van twee kinderen, partner van Suus en hartstikke lesbisch. Nu ben ik gelukkig en tevreden met mijn leven, maar dat is niet altijd zo geweest.

Op mijn twintigste werd ik verliefd op Anna, een prachtige vrouw die mijn hele lijf in vuur en vlam zette. Het gevoel dat ik bij haar kreeg had ik met al mijn vriendjes nog nooit gevoeld. Heel even kwam ik uit de kast om er vrij snel weer in terug te kruipen. Bang voor de buitenwereld, het onbekende en de moeilijke weg die ik zou gaan krijgen. Eigenlijk gewoon heel erg bang om mijzelf te kunnen zijn.

Twaalf jaar en twee heterohuwelijken verder, kwam ik erachter waarom ik zo ontevreden was over het leven. Ik leefde niet mijn leven, ik leefde het leven dat ik mijzelf oplegde. Begin 2017, op mijn 32e, besloot ik definitief voor mijzelf te kiezen en kwam ik voor de 2e keer uit de kast. Deze keer bleef ik eruit. Ik ging scheiden en richtte mijn nieuwe leven in, inclusief spannende avonturen, struggles en burn-out, maar uiteindelijk een mooi leven waarin ik blij ben met wie ik ben, een vrouw die op vrouwen valt.

Toen ik mijn zoektocht startte kon ik online bijna geen informatie vinden voor vrouwen in een hetero huwelijk (of relatie) die eigenlijk op vrouwen vallen. Daarom heb ik mijn zoektocht en ervaringen vastgelegd in deze blogs. Ik deel mijn emoties, strijd en mooie momenten met jou en hoop dat je er inspiratie uit haalt om de vrouw te worden die je bent.

Wanneer je net ontdekt hebt dat je (misschien) op vrouwen valt heb je wellicht behoefte om je verhaal kwijt te kunnen. Neem dan gerust contact met mij op. Ook als je vragen hebt, kunt je bij mij (anoniem) je verhaal kwijt. Ik bied je een luisterend oor en begeleid je graag tijdens deze periode.

 

Je bent het zo waard om jezelf te mogen zijn!

Liefs Diana

Ps. Mijn blogs zijn er voor iedereen die lesbische of biseksuele gevoelens ervaart. Ook als je niet in een hetero huwelijk of relatie zit en net ontdekt hebt dat je op vrouwen valt, ineens verliefd bent geworden op een vrouw of voor de partner van een vrouw met lesbische of bi-seksuele gevoelens. En natuurlijk ook gewoon voor iedereen die nieuwsgierig is naar het leven van een "Vrouw uit de kast".